Verhuur voor You Name It

Zoals we al eerder hebben aangegeven in andere woorden: You Name It, Wij Verhuren Het! U zult deze slogan vast herkennen. Op alles wat wij verhuren zetten wij groot onze naam en onze slogan: Schoenhaus Verhuur. You Name It, Wij Verhuren Het! Het is prachtig om te zien hoe we ons merk en ons logo overal terugzien.

Wij zijn erg blij met ons Name It logo. Het verwoord precies waar wij voor staan en onze bedrijfsdoelstellingen. Wij, als Schoenhaus Verhuur, willen niet moeilijk doen over aanvragen. Wij willen overbrengen dat de klant zich geen zorgen hoeft te maken. Wij willen overbrengen dat wij het regelen. Wij zijn efficiënt, maar vooral zeer klantvriendelijk. Wij zorgen dat het gebeurt. Wij zorgen dat het goedkomt. Dat wil dus zeggen dat wanneer u iets nodig heeft, wij ervoor zullen zorgen dat het geregeld wordt. Geen probleem!

Om dat te kunnen waarmaken, hebben wij tientallen loodsen vol met artikelen en containers voor de verhuur. U kunt het zo gek niet verzinnen en wij hebben het. We hebben toiletwagens, kassawagens, tenten in alle soorten en maten, banken, stoelen, tafels, parasols, cateringwagens, mobiele keuken, caravans, auto’s, kassa’s, hekken vloeren, podia, elektra, microfoons, licht en geluid, kramen, verkooptrucs, vrachtwagens, enzovoort. Alles voor uw evenement of happening hebben wij voor u klaarliggen. You Name It! Geef ons een belletje of een berichtje, zodat wij u verder kunnen helpen.

Name It op kinderkledingbeurs

Recent hebben we voor verschillende klanten de stands verzorgd op een beurs voor kinderkleding in de Rai in Amsterdam. Deze beurs was zeer groot opgezet met vele grote aanbieders van kinderkleding, zoals winkels, merken en online winkels. Voor een aantal klanten boden wij de gehele verzorging van de stand, inclusief het interieur, het opbouwen en het demonteren.

Tijdens dit grote evenement inkinderkleding het beursgebouw heb ik zelf ook een rondgelopen. Ik kwam er toch achter dat het gedeelte van onze slogan waar ik zo trots op ben, ook een kinderkledingmerk is. Bij de stand van Amazingkids.nl kwam ik Name It tegen, als kinderkledingmerk. Ik was stomverbaasd, maar tegelijk ook verrast. Het was een prachtig merk. Ik heb twee hele lieve kinderen. Ik heb daarom voor hen tassen voor met Name It kleding gekocht. Gewoon, om hen te verrassen en omdat de naam mij zo aansprak.

De beurs was een groot succes. Onze klanten hadden een geweldige omzet gemaakt en hadden tegelijkertijd dankbaar gebruik gemaakt van het geweldige podium wat deze beurs hen bood om zichzelf te promoten. Een beurs is een mooie tool om naamsbekendheid te krijgen. Dat zou eigenlijk het primaire doel moeten zijn van bedrijven om aan beurzen mee te doen. Secundair is natuurlijk de omzet. Wij leveren diensten voor zowel het primaire als het secundaire doel. Wij ondersteunen bedrijven bij het laten zien van hun naam om hiermee een hogere omzet te kunnen genereren.

Dit doen wij al jaren met veel liefde en plezier. Door onze ervaring en kennis zijn wij een van de topspelers op het gebied van verhuur in Nederland. De volgende keer dat u iemand nodig heeft, moet u zeker aan Schoenhaus Verhuur denken.

Lees verder…